Noah Solskjaer zet eerste profstapjes tegen het United van papa Ole Gunnar

    Solskjaer is zeer populair in zijn geboorteland Noorwegen.

    Manchester United heeft een oefenwedstrijd tegen Kristiansund op de valreep gewonnen. United, dat een stage houdt in Noorwegen, kon pas in de extra tijd vanaf de stip scoren. Voor de familie Solskjaer was het een avond om niet snel te vergeten.

    Noah Solskjaer (19) had al enkele matchen gespeeld bij het B-team van Kristiansund, maar trainde de jongste weken bij de A-kern. Vanavond mocht hij na 85 minuten opdraven in de oefenpot tegen het Manchester United van vader Ole Gunnar.

     

    De coach van Manchester United gaf zijn tienerzoon nog een high five net voor zijn profdebuut. Noah Solskjaer is een defensieve middenvelder. In eerdere interviews bestempelde hij voormalig United-middenvelder Michael Carrick als zijn rolmodel.