• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Beerschot prikt met "propere vrijdag" tegen Lokeren

  De Beerschot-kern dit seizoen.

  Vrijdag gaat ook de competitie in 1B van start. Na alle wendingen van de voorbije weken en maanden openen Beerschot en Lokeren (willens nillens) het nieuwe seizoen. Beerschot heeft die affiche voor de gelegenheid omgedoopt tot "propere vrijdag".  

  De openingswedstrijd van eerste klasse B is meteen de topper tussen Beerschot en Lokeren.

   

  De verliezende finalist van vorig jaar in 1B neemt het op tegen de degradant uit 1A. Beide clubs hoopten de voorbije maanden op goed nieuws in het matchfixingdossier van "Operatie Propere Handen", maar bleven met lege handen achter.

   

  De affiche tegen Lokeren heeft Beerschot bestempeld als "propere vrijdag", een duidelijke vingerwijzing naar het voetbalschandaal. "We klinken vrijdag op Beerschot en op proper voetbal", klinkt het nog.