Ga naar de inhoud

Geen drama voor Borussia Dortmund: Blessure van Thorgan Hazard valt mee

 ma 29 juli 2019 17:32
Thorgan Hazard viel gisteren uit in een oefenmatch.

Thorgan Hazard heeft een kleine enkelblessure opgelopen tijdens een oefenmatch met Borussia Dortmund tegen Udinese. De Belg, pas deze zomer gekocht door Dortmund, stelt iedereen gerust. "Ik zal snel weer samen met de groep kunnen trainen."

Hazard opende zijn rekening voor Dortmund tegen Udinese, maar kon niet lang genieten van zijn doelpunt. Enkele minuten later viel hij geblesseerd uit. Het was niet meteen duidelijk wat er aan de hand was, maar nu geeft de Rode Duivel zelf tekst en uitleg.

 

"Het gaat al wat beter. Het is maar een kleine blessure. Ik heb het probleem al eens gehad. Ik heb mijn enkel een beetje verdraaid. Hij is niet verstuikt, maar de ligamenten zijn een beetje geraakt. Binnen een paar dagen zal het opnieuw beter gaan en ik zal snel de trainingen kunnen hervatten."

 

Dortmund begint op 17 augustus aan de Bundesliga met een match tegen Augsburg. Dit weekend al speelt de club de Duitse Supercup tegen Bayern München.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Ondertussen worstelt Axel Witsel nog altijd met zijn fietshelm

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.