Courtois wordt 5e speler in Madrileense lappenmand met enkelblessure

  Thibaut Courtois begint aan zijn tweede seizoen bij Real Madrid.

  Real-coach Zinedine Zidane heeft in zijn voorbereiding heel wat blessurezorgen. Thibaut Courtois is het zoveelste zorgenkind. Onze nationale doelman is een tijdje out met een verstuiking van zijn linkerenkel.

  Thibaut Courtois zal een deel van de voorbereiding op zijn tweede seizoen bij Real Madrid missen. De Rode Duivel staat niet op de spelerslijst voor de oefenmatch tegen Tottenham van morgenavond en dat heeft alles te maken met een blessure.

   

  Courtois heeft een verstuikte linkerenkel. Volgens zijn club gaat het om een verstuiking van de tweede graad wat wil zeggen dat er ook schade is aan de ligamenten. Real Madrid plakte geen termijn op zijn revalidatie. 

   

  De blessure komt erg ongelegen voor Courtois. Hij wou zich dit seizoen profileren als de onbetwiste nummer 1 tussen de palen, maar in de oefenpartij tegen Atletico Madrid kreeg hij al vijf goals om de oren. Hoogstwaarschijnlijk zal Keylor Navas in zijn afwezigheid opnieuw veel speelkansen krijgen.

   

  Courtois is niet de enige afwezige bij Real. De Koninklijke mist ook Jovic, Mendy, Asensio en Diaz.