• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Arsenal-speler Kolasinac reageert na carjacking: "We zijn oké"

  Sead Kolasinac is duidelijk voor geen kleintje vervaard.

  Afgelopen donderdag kwamen Arsenal-spelers Mesut Özil en Sead Kolasinac met de schrik vrij na een agressieve, maar mislukte carjacking. Beide spelers zijn intussen alweer bij hun positieven gekomen,  zo bleek althans uit een foto die de Bosnisch-Duitse voetballer op zijn Twitter-acount postte. 

  Mesut Özil en Sead Kolasinac waren in Londen op stap, toen plots twee overvallers, gewapend met messen, de auto van Özil probeerden te stelen. Kolasinac was niet onder de indruk en ging de overvallers meteen te lijf, waarop ze op de vlucht sloegen. 

   

  De overval kon de goede luim van beide voetballers duidelijk niet breken, want op Twitter plaatste Kolasinac vandaag een foto van zichzelf, naast een lachende Özil. De voetballer had ook geruststellende woorden over voor de Arsenal-supporters: "Ik denk dat we oké zijn".

  De tweet van Kolasinac