• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  United, nog steeds zonder Lukaku, wint Chinees oefenduel tegen Tottenham

  Gomes maakte zijn eerste goal voor de A-ploeg van United.

  Manchester United is bezig aan een goeie voorbereiding op het nieuwe Premier League-seizoen. Tegen Tottenham won het zijn 4e oefenmatch op een rij. De grote afwezige was nog altijd Romelu Lukaku. Bij Tottenham speelden Jan Vertonghen en Toby Alderweireld elk een helft.

  Romelu Lukaku heeft in deze voorbereiding nog geen minuut gespeeld en dat was ook tegen Tottenham niet anders. De Rode Duivel sukkelt met wat kleine kwaaltjes en er zijn natuurlijk de aanslepende geruchten over zijn overstap naar Inter.

   

  Maar ook zonder de diepe spits wist United te scoren. Anthony Martial opende de score met een schuin schot net naast de keeper. Maar de ploegen waren erg aan elkaar gewaagd en na de pauze zorgde Moura voor de gelijkmaker. Bij de Londense club maakte trouwens ook nieuwkomer Ndombele zijn debuut.

   

  Toch was het een nieuw gezicht aan de overkant dat de partij besliste. De 18-jarige Angel Gomes dribbelde de zestien in en maakte het af. Het was zijn eerste doelpunt voor de A-ploeg van United.

  De doelpunten