• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Wout van Aert is voor tweede keer onder het mes geweest

  Wout van Aert heeft woensdag een tweede operatie ondergaan na zijn val in de Ronde van Frankrijk. Het ging om een hersteloperatie aan zijn spierweefsel. Dat laat zijn ploeg Jumbo-Visma weten.

  Wout van Aert Aert verliet dinsdag het ziekenhuis in Pau, nadat hij er eerder was geopereerd aan de snijwonde aan zijn heup. Hij werd per ambulance naar België gebracht om verder te herstellen van zijn val in de individuele tijdrit.

   

  In België heeft hij een tweede operatie ondergaan om zijn herstel te bevorderen. "We wensen je een snel herstel", laat zijn ploeg, Jumbo-Visma, weten. Volgens de artsen zou hij nog zo'n twee maanden langs de kant staan. Zelf hoopt hij al sneller weer op de fiets te kunnen stappen.