• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Red Flame Evrard trekt naar Spaanse eersteklasser Huelva

  Red Flame Nicky Evrard verlaat het Nederlandse Twente en ondertekende dinsdag een contract bij de Spaanse eersteklasser Sporting Huelva. 

  De 24-jarige Evrard speelde de voorbij twee seizoenen bij Twente in Nederland. "Na twee jaar in Nederland bij FC Twente te hebben gespeeld en er de titel te hebben gepakt, was het tijd om een nieuwe competitie te ontdekken en mezelf verder te ontwikkelen", gaf de Red Flame mee op de clubwebsite van Huelva.

   

  "Na een gesprek met het bestuur van Huelva vond ik de Spaanse competitie een ideale nieuwe bestemming. Ik voelde meteen een band met de club. Bij Huelva zal ik de kans krijgen mijn spel naar een hoger niveau te tillen. Ik zal hier tegen aanvalsters van wereldklasse uitkomen. Ik ben overtuigd van de plannen van de club en kijk er naar uit deel uit te maken van de familie."

   

  Voor ze bij Twente terechtkwam, speelde Evrard voor AA Gent Ladies.