• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Neymar gaat ondanks transferheisa gewoon op stage met PSG

  Ondanks de transfersoap rond Neymar, gaat de Braziliaanse ster van PSG gewoon mee met zijn club op stage naar China. Neymar flirtte de laatste weken openlijk met zijn ex-club Barcelona en moest zich daarvoor verantwoorden bij de clubleiding. 

  Neymar heeft er al een bewogen zomer opzitten. De Braziliaanse superster van PSG liet maanden geleden al verstaan dat hij uitkijkt naar een nieuwe uitdaging. De eigenzinnige flankspeler flirtte dan ook openlijk met ex-club Barcelona, die heel geïnteresseerd zou zijn in een terugkeer van hun voormalige nummer 11.

   

  Het leek er zelfs even op dat Neymar een transfer wou gaan forceren, toen hij zich onlangs een week te laat meldde op training. De Parijse topclub verklaarde daarop dat het "maatregelen zou gaan nemen" tegen hun sterspeler.

   

  Nu heeft coach Thomas Tuchel toch beslist om Neymar mee te nemen op stage naar China. Daar spelen ze komende weken enkele oefenduels als voorbereiding op de wedstrijd tegen Stade Rennes om de Franse Supercup, die op 3 augustus in Shenzhen wordt gehouden. Ook Rode Duivel Thomas Meunier zal er bij zijn in Azië.