Deceuninck-Quick Step bindt Brits klimtalent Knox twee jaar langer aan zich

  James Knox (23) heeft zijn contract bij Deceuninck-Quick Step verlengd tot 2021. Het Britse klimtalent voelt zich goed in Belgische loondienst en wil er zich verder ontwikkelen.

  James Knox is bezig aan zijn tweede seizoen bij Deceuninckx - Quick Step. In 2018 kwam hij over van Team Wiggins. In 2019 eindigde hij op de achtste plaats in de UAE Tour en op de 14e plaats in de Ronde van Romandië. Hij stond ook aan de start van de Giro, zijn eerste grote ronde, die hij na de twaalfde etappe moest verlaten met een knieblessure.     

   

  "Het was een droom die werkelijkheid werd toen ik in 2018 bij het team kwam. En eerlijk gezegd is het hier zelfs beter dan ik had verwacht", zegt Knox. "Dit jaar heb ik opnieuw een stap vooruit gezet ter bevestiging van het vorige seizoen, hopelijk volgt er meer van dit later dit jaar."

   

  "We zullen zien wat de komende twee seizoenen zullen brengen. Ik ben nog jong en hoop dat ik vooruitgang blijf boeken, en daarbij zeg ik niet nee tegen een zege."