Zidane duwt Bale naar Madrileense exit: "We hopen dat hij snel vertrekt"

  Zidane en Bale kenden al betere tijden.

  Het verhaal van Gareth Bale bij Real Madrid is ten dode opgeschreven. De Welshman is al even op weg naar de Madrileense exit en ook coach Zinédine Zidane windt er geen doekjes rond: "We hopen dat hij snel vertrekt.".

  Gisteren maakte Eden Hazard zijn debuut bij Real Madrid. Tegen Bayern München werd het evenwel een 3-1-nederlaag. Niet in de selectie: Gareth Bale. "Hij was niet opgenomen in het elftal omdat de club werkt aan zijn vertrek", zei coach Zidane op een persconferentie. 

   

  "We moeten nog zien of het doorgaat morgen, maar laten we hopen voor iedereen dat het snel gebeurt. Er komt een tijd wanneer sommige dingen gewoon moeten gebeuren, het is niets persoonlijks", voegde Zidane nog toe.

   

  "We moeten beslissingen maken en veranderingen doorvoeren. Ik weet niet of het over 24 of 48 uur zal gebeuren, maar het zal gebeuren en als het morgen al zover is, zou dat beter zijn. Zowel voor hem als voor ons. Momenteel bekijkt de club waar Bale naartoe kan", aldus Zidane.

  De uitleg van coach Zidane