Trainer Dinamo Boekarest op bank getroffen door hartaanval, match wordt afgewerkt

  Veel omstaanders leken vooral bezorgd over een goeie foto.

  Eugen Neagoe heeft zijn ploeg enorm laten schrikken tijdens de match tegen Universitate Craiova. De trainer van Dinamo Boekarest zakte plots in elkaar op de bank en moest gereanimeerd worden. De partij werd na het wegrijden van de ambulance gewoon hernomen. Dinamo verloor met 0-2.

  Volgens de Roemeense journalist Emanuel Rosu lag de 51-jarige trainer onder vuur bij zijn club. De fans van Dinamo Boekarest zouden het vertrek van Mircea Rednic (ex-Standard, ex-Gent en ex-Moeskroen) nog niet verteerd hebben en eisten het ontslag van Neagoe. "Hij had al twee dagen niet gegeten, dronk veel koffie en rookte veel. Hij had erg veel stress", schrijft de journalist op Twitter.

   

  Of die situatie aan de oorzaak lag van het incident van vanavond is niet duidelijk. Feit is dat de trainer tijdens de eerste helft onwel werd. Hij moest uiteindelijk zelfs gereanimeerd worden. In een ambulance werd hij naar het ziekenhuis gebracht en intussen is hij buiten levensgevaar.

   

  De spelers leken aangeslagen na het voorval, maar de scheidsrechter staakte de partij niet. Craiova won uiteindelijk met 0-2.

   

  In Roemenië riep het incident meteen ook nare herinneringen op aan het overlijden van Patrick Ekeng. De speler uit Kameroen stierf nadat hij een hartinfarct kreeg op het veld tijdens een match van Dinamo Boekarest.

  Verwarring en bezorgdheid op het veld