• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  VIDEO: Fellaini viert rentree na schorsing met doelpunt en overwinning

  Marouan Fellaini

  Marouane Fellaini (archieffoto) doet wat moet bij zijn rentree.

  Marouane Fellaini heeft met Shandong Luneng op de 19e speeldag van de Chinese Super League een 3-0 overwinning geboekt tegen Shenzhen. Fellaini, die terugkeerde in het elftal na 4 speeldagen schorsing, scoorde halverwege de 1e helft het 2e doelpunt voor de thuisploeg.

  Fellaini heeft zijn 3 dagen schorsing achter de rug. De ex-Rode Duivel werd begin juli bestraft voor zijn elleboogstoot tijdens het duel tegen Tianjin Teda. Nu viert hij zijn rentree met een doelpunt en een overwinning.

   

  Een eigen doelpunt van Selnaes bracht Shandong Luneng op voorsprong. Fellaini zorgde na 24 minuten voor de 2-0, waarna de Italiaanse scherpschutter Graziano Pelle vroeg in de tweede helft de 3-0 eindstand op het bord zette.

   

  In de tussenstand rukken Fellaini en co op naar de 4e plaats. Shenzhen staat als 14e (op 16 teams) net boven de degradatiestreep.