VIDEO: T. Hazard en Witsel kloppen Mignolet en Origi in oefenkraker

  Thorgan Hazard bereidt met zijn nieuwe club Borussia Dortmund het seizoen voor.

  In Indiana (VS) heeft Borussia Dortmund Liverpool en ex-coach Jürgen Klopp met 3-2 over de knie gelegd in een prestigieus oefenduel. Rode Duivels Thorgan Hazard en Axel Witsel kwamen in actie voor Dortmund, voor Liverpool stond Mignolet een hele wedstrijd tussen de palen. Origi viel in. 

  Zowel Borussia Dortmund als Liverpool bereidt het nieuwe seizoen voor in de Verenigde Staten. Dortmund boekte een tweede zege in drie dagen. Woensdagnacht werd ook al met 3-1 gewonnen van MLS-club Seattle Sounders. Voor Liverpool was het het eerste VS-duel.

   

  In South Bend, Indiana, betraden maar liefst vier Belgen het veld. Thorgan Hazard en Axel Witsel speelden beiden de tweede helft voor de Duitse vicekampioen. Bij afwezigheid van Alisson Becker, die na de Copa America nog vakantie heeft, stond bij de Engelse vicekampioen Simon Mignolet een hele wedstrijd in doel. Divock Origi mocht het laatste halfuur invallen. 

   

  Aan Duitse zijde werden de doelpunten gemaakt door Paco Alcacer, Thomas Delaney na een assist van Hazard en Jacob Bruun Larsen. Wilson en Brewster scoorden voor de Champions League-winnaar. 

  Bekijk de highlights in onderstaande tweet