Carrasco schenkt Dalian Yifang draw met twee goals, Dembélé zwaar onderuit in derby

  Yannick Carrasco scoort twee keer voor Dalian Yifang.

  In de Chinese Super League heeft Yannick Carrasco eens te meer het verschil gemaakt voor zijn club Dalian Yifang. De Rode Duivel scoorde twee keer in een 3-3-gelijkspel. Mousa Dembélé heeft met zijn club Guangzhou R&F een derby tegen de leider zwaar verloren met 0-5. 

  Yannick Carrasco scoorde al zijn twaalfde en dertiende goal van het seizoen. Naast zijn treffers was ook de Venezolaanse nieuwkomer Salomon Rondon trefzeker voor Dalian Yifang. Het 3-3-gelijkspel brengt de club naar de zevende plaats in de rangschikking. 

   

  Mousa Dembélé beleefde een minder geslaagde avond met Guangzhou R&F. Stadsgenoot Guangzhou Evergrande bleek veel te sterk en won met 0-5. Vier doelpunten waren van Braziliaanse makelei: Elkeson scoorde een hattrick en Paulinho deed ook een keer de netten trillen.

   

  In de rangschikking staan Dembélé en Guangzhou R&F op een achtste plaats, net onder het Dalian Yifang van Carrasco.