• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Recordaankoop Felix valt na 27 minuten uit bij Atletico

  De Portugese aanvaller Joao Félix heeft zaterdag weinig plezier beleefd aan zijn eerste wedstrijd voor Atletico Madrid. De 19-jarige international moest zich in de oefenwedstrijd tegen Numancia halverwege de eerste helft al laten vervangen. 

  Felix werd door Atletico deze zomer gekocht voor een clubrecord van 126 miljoen euro na het vertrek van Antoine Griezmann. De jonge Portugees kreeg ook het rugnummer 7 van Griezmann. 

   

  In zijn eerste match maakte hij 27 minuten lang een goede indruk als schakel tussen aanval en middenveld, maar daarna was het uit met de pret. Volgens Spaanse media kreeg hij tegen Numancia een trap tegen de dij en werd hij uit voorzorg naar de kant gehaald. 

   

  Felix mocht net als drie andere aanwinsten, Kieran Trippier, Mario Hermoso en Renan Lodi, direct in de basis beginnen van trainer Diego Simeone.