Ga naar de inhoud

meest recent

Turijnse politie betrapt David Trezeguet dronken achter het stuur

 vr 19 juli 2019 12:09
David Trezeguet werd met Frankrijk wereld- en Europees kampioen. Hij speelde 10 jaar voor Juve.

Voormalig topspits David Trezeguet is woensdagnacht betrapt op dronken rijden in Turijn. Omstreeks 1u kwam de 41-jarige Fransman terug van een feestje en werd hij tegengehouden door de politie. 

Tijdens de alcoholcontrole zou Trezeguet zich "nerveus, opvliegend en onrespectvol" gedragen hebben. Bovendien zou hij in eerste instantie geweigerd hebben een alcoholtest te ondergaan. Volgens diverse Italiaanse media bedroeg zijn promillegehalte tussen de 1,5 en 1,7. 

 

Minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini reageerde reeds op sociale media: "Ik bedank de politie van Turijn. Het gedrag van een "kampioen" is te beklagen..."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Trezeguet besliste EK-finale in 2000 met Golden Goal

 

David Trezeguet maakte tien seizoenen het mooie weer bij Juventus en veroverde er twee landstitels. Momenteel is hij ambassadeur voor de Turijnse trots. Met Frankrijk pakte hij de wereldtitel in 1998 en de Europese titel in 2000. Op dat EK in ons land en Nederland besliste hij de finale tegen Italië met een Golden Goal. 

 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.