• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Morgen is er United-Inter zonder "target" Lukaku: "Hij is niet fit"

  " "

  Romelu Lukaku is nu nog United-speler, maar Inter-coach Conte wil de spits graag.

  Morgen speelt Manchester United vriendschappelijk tegen Inter in Singapore. United-coach Ole Gunnar Solskjær heeft vandaag gezegd dat Romelu Lukaku, die in de belangstelling staat van Inter, niet zal meedoen: "Hij is niet fit."

  De hele zomer is het geflirt tussen Inter en Lukaku al aan de gang. De Rode Duivel zelf is niet de struikelsteen, maar de gesprekken tussen de 2 clubs schieten niet goed op.

   

  Solskjær kreeg op de persconferentie voor de match tussen de 2 in het National Stadium voor de International Champions Cup de vraag of Lukaku nog United-speler zou zijn bij het begin van het seizoen: "Ik weet het niet, ik heb geen updates", was het antwoord.

   

  Lukaku is mee op de voorbereidende tour door Australië, Singapore en China, maar kreeg eerder deze week op training een trap. Zo kwam hij nog niet in actie.

   

  Inter-coach Antonio Conte sprak vandaag ook met de pers en hij herhaalde zijn wens om Lukaku in te lijven. "Ik houd van die speler en ik denk dat hij belangrijk kan zijn in onze wil om beter te doen. Momenteel is hij nog een United-speler, maar we zullen zien wat de toekomst brengt."

   

  Conte herhaalde ook nog eens dat Radja Nainggolan niet meer tot zijn project behoort. De voormalige Rode Duivel mag andere oorden opzoeken.