"Warmbloedige vrouwen" houden Sagan weg van criterium in Aalst

  Peter Sagan in Aalst

  Vorig jaar was Peter Sagan de beste in Aalst.

  Peter Sagan zal meer dan waarschijnlijk niet te bewonderen zijn in het natourcriterium van Aalst. De oorzaak? Een incident met enkele "warmbloedige vrouwen". Dat zegt organisator Renno Roelandt.

  Het natourcriterium in Aalst is een van de vaste waarden. De voorbije jaren was Peter Sagan enkele keren op de afspraak in Aalst, maar dit jaar stuurt de groene trui wellicht zijn kat. "Vorig jaar was er een incident met Peter Sagan in Aalst", zegt organisator Renno Roelandt aan TV Oost.

   

  "Na de podiumceremonie konden we hem overtuigen om zich te laten zien in de tent waar de genodigden van de sponsors zaten. Op een bepaald moment zijn enkele warmbloedige vrouwen op dat podium gesprongen voor Sagan."

   

  "We hebben Sagan via een achterdeur moeten helpen ontsnappen. Heel gelukkig was hij niet. Ik vermoed dat hij niet meer wil komen, hij was zo aangeslagen vorig jaar." Het natourcriterium in Aalst vindt dit jaar plaats op maandag 29 juli, de dag na het einde van de Tour.