Wie wint het boek van Geraint Thomas: 'Mijn Tour de France'?

  Geraint Thomas won vorig jaar de Ronde van Frankrijk. In het boek 'Mijn Tour de France' doet de renner van Ineos het verhaal van zijn succestocht. Sporza mocht 10 exemplaren van het boek wegschenken.

  De 10 gelukkigen

  • Gilles Van Eetvelde uit Zele
  • Julie Van Gysel uit Roosdaal
  • Jordi Renier uit Wijnegem
  • Nathalie Van den Sande uit Loppem
  • Sandra De Cauwer uit Bornem
  • Jeroen Gielissen uit Genk
  • Joos Demeulenaere uit Vinderhoute
  • Bram Heirbaut uit Buggenhout
  • Philip Beuckels uit Assebroek
  • Céline Roobroeck uit Roeselare

  Geraint Thomas in de Tour van 2007.

  Jarenlang verscheen Geraint Thomas gewapend met een berg talent aan de start van de grootste wielerronde ter wereld. Maar toch was het de drievoudig wereldkampioen en tweevoudig Olympisch medaillist nooit gegund: hij was slachtoffer van valpartijen, pech en zijn opofferingsgezindheid (voor teamgenoot Chris Froome) hielp ook al niet.

   

  In de zomer van 2018 werd zijn vloek op spectaculaire wijze opgeheven en klom hij uit de schaduw van Froome. Van de iconische bergklimmen in de Alpen tot aan de brutale hellingen van de Pyreneeën kwam Thomas op spectaculaire wijze als winnaar uit de bus van de Tour de France. In Mijn Tour de France fiets je als lezer mee op de ellenlange weg die hij aflegde tot het ultieme succes.

   

  “Ik zou de Tour graag opnieuw winnen. Elk jaar is natuurlijk anders, maar hoewel ik 32 jaar oud ben voel ik dat ik nog elk jaar beter word. Ik heb nog altijd de motivatie en toewijding. Ik heb nog altijd honger.”

   

  Geraint Thomas - Mijn Tour de France

  De succestocht naar de Gele Trui

  Uitgeverij Edicola

  ISBN 9789493160019

  € 21,95 - 320 pag.

  Win