• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Hilarische Ancelotti: "Insigne, waarom speel je beter bij Italië?"

  Dries Mertens en co barstten in lachen uit.

  Dries Mertens en co barstten in lachen uit.

  Napoli-coach Carlo Ancelotti heeft zich van zijn grappigste kant laten zien. Tijdens een vragenrondje voor de fans deed hij zich voor als een supporter, maar hij viel snel door de mand.

  Tijdens de zomertour van Napoli kregen de fans de kans om vragen te stellen aan Kostas Manolas, Lorenzo Insigne en Dries Mertens. Insigne kreeg daarbij een vraag van een man die zich voorstelde als Carlo uit Reggiolo: "Ik heb een vraag voor kapitein Insigne. Waarom speel je beter bij de nationale ploeg?"

   

  Ancelotti werd snel herkend door zijn spelers, die het uitkraaiden van plezier. "Dat is zeker de schuld van de trainer", kirde Dries Mertens. "Dat klopt", beaamde Insigne al lachend. "Het is altijd de schuld van de trainer."