• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Wat Linde moet meepakken voor Lampaert? "Slets'n van StuBru natuurlijk"

  Als je meter bent van het fietsgroepje van Yves Lampaert, dan ben je het aan jezelf verplicht om je vrienden te bezoeken tijdens de Tour. En dus trekt Linde Merckpoel woensdag naar Frankrijk. Ze belde al eens om af te spreken met de renner van Quick-Step.

  "Stoort mijn kamergenoot Kasper Asgreen niet", vraagt Yves Lampaert van zodra hij zijn smartphone opneemt. "Zeg maar als het ambetant is voor het gesprek. Asgreen is intussen alweer oké na zijn valpartij. Buiten een black-out van 20 minuutjes, heeft hij niets."

   

  "Voorlopig voel ik me redelijk. Ik ga mijn best doen om een rit te winnen, maar ik ga geluk moeten hebben. Wat je kan meepakken als je langskomt? Mijn sletsen."