• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Malinovski is op weg naar Atalanta: "Ik ga eerst tekenen voor ik praat"

  Roeslan Malinovski

  Roeslan Malinovski

  Roeslan Malinovski is in Italië om zijn transfer van KRC Genk naar Atalanta Bergamo af te ronden. De Oekraïner moet Genk zo'n 13 miljoen euro opbrengen. Met Atalanta speelt Malinovski ook de Champions League.

  Een transfer van Roeslan Malinovski hangt al een tijdje in de lucht. Eind juni gaf technisch directeur Dimitri de Condé al toe dat er ruis op de relatie zat met de middenvelder. Het hoofd van Malinovski stond niet meer op Genk.

   

  Er was interesse van onder meer Borussia Dortmund en Sampdoria, maar Malinovski heeft voor Atalanta gekozen. Vandaag is hij in Italië geland om zijn transfer af te ronden. "Ik ben gelukkig, maar ik kan nu nog niet praten", vertelde hij aan Sky Sport Italia. "Ik ga eerst mijn contract tekenen voor ik nog iets zeg. Forza Atalanta."

   

  De 26-jarige Malinovski was een van de smaakmakers in het fenomenale seizoen van KRC Genk. Onder meer dankzij zijn inbreng mocht Genk vorig seizoen de titel vieren.