• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Ronse en Kortrijk nemen plaats van Niel en Antwerpen in op DVV-kalender

  Mathieu van der Poel

  Crost Mathieu van der Poel volgend seizoen opnieuw naar de DVV-trofee?

  De organisatie van de DVV-trofee heeft haar programma voor het nieuwe veldritseizoen bekendgemaakt. Het regelmatigheidscriterium begint en eindigt nog altijd in Oudenaarde en Lille, maar tussendoor komen Ronse en Kortrijk in de plaats van Niel en Antwerpen.

  Programma DVV-trofee 2019-2020

  • 1 november: Oudenaarde
  • 17 november: Hamme
  • 30 november: Kortrijk
  • 14 december: Ronse
  • 27 december: Loenhout
  • 1 januari: Baal
  • 5 januari: Brussel
  • 8 februari: Lille

   

  Mathieu van der Poel ging de twee vorige seizoenen met de eindzege aan de haal in het regelmatigheidscriterium. De wereldkampioen begint zijn veldritseizoen met de DVV-manche op de Koppenberg in Oudenaarde.