• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Neymar prikkelt PSG: "Remontada met Barça tegen PSG was mooiste herinnering"

  Messi & Neymar

  In maart 2017 pakte Neymar met Barcelona uit met een remontada tegen PSG in de CL.

  De Braziliaanse sterspeler Neymar heeft zijn plannen om PSG te verlaten nog wat extra kracht bijgezet. In een interview noemt hij de remontada van Barcelona (zijn ex-club) tegen PSG (zijn huidige club) in de Champions League in 2017 één van zijn mooiste herinneringen uit zijn carrière. 

  Het verhaal van Neymar bij PSG lijkt ten dode opgeschreven. De Braziliaan kwam onlangs al niet opdagen op de 1e training van de Franse kampioen. Ook Barça-voorzitter Bartomeu liet al optekenen dat hij wist dat Neymar PSG wou verlaten, maar dat de club hem niet wil laten gaan. 

   

  Nu gooit Neymar opnieuw wat olie op het al enorm hete vuur in een interview met de website "Oh My Goal". Daar noemt hij de remontada van Barcelona tegen PSG in de Champions League van 2017 één van de mooiste herinneringen uit zijn carrière. 

   

  "De eerste is toen we de Olympische Spelen van 2016 wonnen met Brazilië. De tweede is de remontada tegen PSG, toen we het 6e doelpunt scoorden. Zoiets had ik nog nooit gevoeld. Het was ongelooflijk", legt Neymar uit. 

   

  Op zijn Instagram Story postte Neymar ook een raadselachtige video (onderaan artikel) waarin hij samen met het logo van Barcelona verscheen.  In de video van minder dan 10 seconden zien we een foto van Neymar bovenop een andere van zijn vader.

   

  Sinds enkele weken is de toekomst van Neymar de belangrijkste soap op de transfermarkt. De geruchten dat hij opnieuw naar Barcelona zou keren, 2 jaar na zijn recordtransfer (222 miljoen euro) naar PSG, worden almaar sterker.

  Het interview met Neymar

  De Instagram Story van Neymar