Emma Meesseman laat haar klasse al weer zien in de WNBA

  Emma Meesseman (r)

  Emma Meesseman (r)

  Een week na het EK basketbal in Servië is Emma Meesseman alweer aan de slag met de Washington Mystics in de WNBA. Tegen Las Vegas was ze goed voor 15 punten en 7 rebounds, maar winnen konden de Mystics niet.

  Emma Meesseman en Kim Mestdagh zijn meteen na het EK basketbal, waar België in de top 6 eindigde en zich plaatste voor het olympisch kwalificatietoernooi, doorgereisd naar de Verenigde Staten. Washington nam het op tegen Las Vegas.

   

  Mestdagh kreeg nog een dag rust van haar coach, maar Meesseman mocht meteen aan de bak. In iets meer dan 30 minuten speeltijd maakte ze 15 punten, plukte ze 7 rebounds en deelde ze 2 assists uit. Maar dat volstond niet voor de zege tegen Las Vegas: 81-85.

  Bekijk een prachtige score van Emma Meesseman