• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Ambitieuze Davis voorgesteld bij LA Lakers, LeBron mag zijn nummer 23 houden

  Anthony Davis

  Davis heeft maar 1 doel: kampioen worden met de Lakers.

  Anthony Davis is voorgesteld bij zijn nieuwe club, de Los Angeles Lakers. Na maandenlang speculeren over zijn toekomst bij New Orleans wil de sterspeler met zijn nieuwe club vol voor de NBA-titel gaan. En dat met nummer 3 en niet 23, mede dankzij... Nike. 

  Een stabiel seizoen bij de La Lakers, het is zeldzaam, en kampioen worden is de enige optie, dat verstaat ook Davis. "Toen ik ontdekte dat ik naar de Lakers verhuisde, besefte ik dat het een ongelooflijke kans was", zegt Davis op zijn voorstelling bij zijn nieuwe club.

   

  "Om hier te staan en te kunnen spelen naast LeBron en de spelers die we nu hebben... om de kans te krijgen om te spelen voor een team dat draait om te winnen, is geweldig. Het kampioenschap winnen, dat is het enige doel."

   

  Bij de Lakers zal Davis gewoon met het nummer 3 spelen. Davis wou oorspronkelijk het nummer 23 overnemen van LeBron, maar dankzij leverancier Nike, die al begonnen was met shirts van James met het nummer 23 te produceren, viel dat plannetje in het water.  "Toch behoorlijk pijnlijk", grapte Davis nog even.

  LeBron James & Anthony Davis

  Binnenkort zien we deze 2 supersterren samen aan het werk.

  Davis krijgt het nummer 3

  Een korte boodschap aan de fans

  Binnenkort deze 2 supersterren in één team