• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Michel Wuyts staat recht in de cabine: "Ik heb wel geen pet aan, maar ik doe ze af!"

  Ook voor onze commentatoren was het 200 kilometer genieten van het huzarenstukje van Thomas De Gendt. Michel Wuyts en José De Cauwer veerden in de slotkilometer recht om onze landgenoot naar de finish te loodsen.

  "Ik zou niet meer omkijken, Thomas", was de boodschap van Michel Wuyts in de laatste hectometers. "Na de Ventoux nu in Saint-Etienne, op wat voor een manier. Ik ga er bij staan. Ik heb wel geen pet aan, maar ik doe ze af. Hij gaat het jandorie waarmaken."

   

  "Dit is een onwaarschijnlijk kabinetstukje. Dit is vrijwel onuitgegeven. Je gaat weg bij de start, 200 kilometer in het offensief. Je rijdt ze allemaal naar de vaantjes en je maakt het af ondanks de opkomst van wereldtalent. Viva De Gendt!"