• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  VIDEO: Malisse kan het nog steeds: pakt uit met "tweener" op Wimbledon

  Xavier Malisse

  Xavier Malisse keerde even terug naar Wimbledon.

  De finales op Wimbledon staan voor de deur. Maar tussen al het grote geweld door is er nog wat tijd voor extra show. En die verzorgde niemand minder dan Xavier Malisse, die even terugkeerde naar het Londense gras.

  In 2002 stond hij nog in de halve finales op Wimbledon. Nu verzorgt hij de show in de groepsfase van het dubbelspel bij de legendes tegen de Britten Jamie Delgado en Jonathan Marray. En hij lijkt het tennissen nog niet verleerd. Malisse pakte uit met een "tweener", ook wel een "hot dog shot" genoemd. Geniet mee in onderstaande video.

   

  Eerder in de groepsfase won Malisse samen met Max Mirnyi ook al van het Zweedse duo Thomas Enqvist en Thomas Johansson. Johansson is de coach van David Goffin.

  Bekijk Xavier Malisse nog eens aan het werk op Wimbledon