• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Solskjaer laat Lukaku uit selectie: "Sukkelt met klein probleempje"

  Romelu Lukaku

  Romelu Lukaku reisde wel mee naar Australië met zijn team.

  De transfersaga rond Romelu Lukaku blijft maar door de lucht waaien. De Rode Duivel wordt gelinkt aan een verhuis naar Inter en is nu in de voorbereiding op het nieuwe seizoen ook niet opgenomen in de selectie van Manchester United tijdens een oefenmatch.

  Manchester United bereidt zich zoetjesaan voor op het nieuwe seizoen in de Premier League, maar of het daar nog op de diensten van aanvaller Romelu Lukaku kan rekenen, is allesbehalve zeker. Lukaku lijkt zich eerder op te maken voor een vertrek naar Inter Milaan.

   

  Lukaku reisde wel mee naar Australië, waar vandaag een oefenwedstrijd tegen Perth Glory op het programma staat. Maar de Rode Duivel is nergens in de basiself te bespeuren, ook niet op de bank.

   

  Op een persconferentie van de club gaf coach Solskjaer toelichting. "Ze zijn allemaal in orde", verklaart Solskjaer over Lukaku, Lindelöf, Grant en Baily, die allemaal niet in de selectie zitten. "Ze sukkelen met wat kleine probleempjes en we willen vandaag geen risico nemen. Woensdag zullen we hen wel weer fit zien, denk ik."

  Lukaku ging wel mee naar Australië

  Maar kreeg geen plek in de selectie