• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  VIDEO: Mama eert overleden zoon met prima worp

  Mama Debbie gooit de bal mooi in.

  In de Verenigde Staten heeft het honkbalteam LA Angels vannacht zijn overleden speler Tyler Skaggs geëerd. Zijn moeder kwam het terrein op de bal in te gooien, zijn spelers droegen allemaal zijn shirt en de Seattle Mariners werden ingeblikt met 13-0 in de Major League Baseball (MLB).

  Keurige worp

  Tyler Skaggs werd begin deze maand dood aangetroffen in zijn hotelkamer. Vannacht brachten de Los Angeles Angels een emotioneel eerbetoon aan de 27-jarige pitcher.

   

  Mama Debbie nam de rol van haar zoon over en gooide de wedstrijd op gang met een prima worp richting de catcher van de Angels. Ze keken even naar de hemel en kreeg een dikke knuffel.

  Winst met no-hitter

  De Los Angeles Angels eerden Tyler Skaggs met een klinkende zege. Ze gunden de Seattle Mariners geen enkel punt. De bezoekers konden geen enkele keer het eerste honk bereiken en verloren met een "no-hitter": 13-0.

  Allemaal met rugnummer 45

  De spelers van de Angels droegen allemaal het shirt van Tyler Skaggs met rugnummer 45. Na de wedstrijd legden ze hun truitjes allemaal in de werpcirkel van hun overleden ploegmaat.

  VIDEO: Samenvatting LA Angels - Seattle Mariners