• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  VIDEO: Rapinoe en Morgan genieten na van wereldtitel, lapdance van J. Lo aan Lloyd

  Megan Rapinoe

  Megan Rapinoe was te gast in de WNBA.

  De kersverse Amerikaanse wereldkampioenes voetbal genieten nog volop na van hun succes. Terwijl Morgan en Rapinoe het bij sportieve uitstapjes hielden, ging het er bij Carli Lloyd net wat steviger aan toe. Zij kreeg zowaar een lapdance van Jennifer Lopez in Madison Square Garden.

  De Amerikaanse voetbalsters landden dinsdag weer in eigen land na de winst op het WK voetbal voor vrouwen tegen Nederland.

   

  Terwijl kopstukken Alex Morgan en Megan Rapinoe de afgelopen week onder meer al verschillende televisieverplichtingen hadden, was er nu meer tijd voor wat ontspanning. Rapinoe was te gast in de WNBA, de Amerikaanse basketbalcompetitie voor vrouwen. Morgan hield het bij een bezoek aan een voetbalmatch.

   

  Een opvallender beeld kwam vanuit Madison Square Garden in New York. Daar vierde Carli Lloyd haar wereldtitel met Jennifer Lopez, die de voetbalster zowaar een lapdance gaf. Lopez is een fan van de Amerikaanse voetbalvrouwen en had naar eigen zeggen "een klein cadeautje" in petto voor Lloyd.

  De lapdance van voetbalfan Jennifer Lopez aan Carli Lloyd

  Rapinoe hield het bij een iets rustiger uitstapje

  Ook voor Morgan geen lapdance, maar nog meer voetbal