• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Greipel wipt even van zijn fiets: "Ik hoor dat veldrijden in is"

  André Greipel

  André Greipel

  Bij de aankomst op La Planche des Belles Filles wipte André Greipel gisteren even van zijn fiets. Op Instagram maakte de Duitser daar een mopje over. Commentator Michel Wuyts zag wel dat het opstappen maar net goed ging.

  Ruim 20 minuten na ritwinnaar Dylan Teuns huppelde André Greipel donderdag over de finish, met zijn tweewieler als een volleerd veldrijder over zijn schouder. "Ik hoorde dat veldrijden in is momenteel, dus daarom heb ik het ook maar eens geprobeerd. Hopelijk krijg ik er ook goeie benen van, zoals Van Aert, Van der Poel, Teunissen en co", grapt de Duitser.

  Het opstappen loopt bijna mis

  Greipel zal wel nog wat moeten oefenen met weer op zijn fiets te klauteren, want dat ging maar net goed. "Dat gebeurt natuurlijk als je moe bent en je moet die grote billen over je zadel krijgen", sprak commentator Michel Wuyts.