• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Bautista mist eigen vrijgezellenfeest door halve finale Wimbledon: "Beter in Londen"

  Bautista staat voor het eerst bij de laatste vier op Wimbledon.

  Roberto Bautista staat onverwacht in de halve finales van Wimbledon. Ook voor de vrienden van de Spanjaard is de goede prestatie een complete verrassing. Zij wachten op hem in Ibiza voor zijn vrijgezellenfeest

  "Ik had op dit moment in Ibiza moeten zijn"

  Bautista, de nummer 22 van de wereld, is op zijn 31e bezig aan het beste seizoen van zijn tenniscarrière. Na een kwartfinale op de Australian Open eerder dit jaar, staat hij nu voor het eerst bij de laatste vier op Wimbledon.

   

  De Spanjaard is verrast door zijn goede prestaties op het Londense gras en dat zijn zijn vrienden blijkbaar ook. "Het is zo dat ik op dit moment in Ibiza had moeten zijn voor mijn vrijgezellenfeest", zei Bautista na zijn zege tegen Guido Pella.

   

  "Zes vrienden van mij zijn daar op mij aan het wachten, maar het voelt toch beter om nu in Londen te zijn. Mijn vrienden komen morgen dan ook naar hier."

  "Ik ben liever in Londen nu"