• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  VIDEO: Batshuayi maakt eerste goal van Chelsea in Lampard-tijdperk

  Michy Batshuayi viert zijn doelpunt.

  Michy Batshuayi viert zijn doelpunt.

  In de eerste oefenwedstrijd van Chelsea onder nieuwe coach Frank Lampard heeft Michy Batshuayi meteen de weg naar doel gevonden. Chelsea moest tegen de Ierse eersteklasser Bohemian FC wel vrede nemen met een gelijkspel.

  In een elftal dat een mix was van jeugd en ervaring kreeg Michy Batshuayi van Frank Lampard een kans als diepe spits. De Rode Duivel maakte in de 1e helft een scherpe indruk en bedankte voor het vertrouwen door al vroeg in de wedstrijd de score te openen.

   

  Na de rust stuurde Lampard een volledig nieuw elftal de wei in. Chelsea had verschillende mogelijkheden om de score aan te dikken, maar in de eerste oefenpot van het seizoen stond het vizier nog niet op scherp. Bovendien stond Bohemian-doelman Talbot een puike partij te keepen. In de slotminuten van de wedstrijd sleepte Molloy nog een gelijkspel uit het vuur voor de Ieren.

   

  "We hadden natuurlijk graag gewonnen, maar dat is niet waar het in deze wedstrijden om gaat", zegt coach Frank Lampard. "In deze fase van de voorbereiding ligt de nadruk op het fysieke werk. Ik ben tevreden over de match en ik heb een aantal positieve dingen gezien."

  🎥 Het doelpunt van Batshuayi: