• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Carlos Sainz Jr. en Lando Norris mogen bij McLaren blijven

  McLaren is tevreden over de samenwerking met zijn rijders. De Britse renstal heeft de contracten van Carlos Sainz Jr. en Lando Norris verlengd tot het einde van 2020. "Ze zijn de reden dat het nu goed gaat."

  Sainz Jr en Norris kwamen vorig seizoen in de plaats van Fernando Alonso en Stoffel Vandoorne bij de Britse renstal. Dit jaar staan ze respectievelijk op de zevende en achtste plaats in de WK-stand.

   

  "Carlos en Lando zijn de toekomst van McLaren", verklaarde de kersverse ploegbaas Andreas Seidl. "Zij waren hoofdrolspelers in de ontwikkeling van de auto en een van de redenen waarom het nu goed gaat. Door hun feedback kunnen onze ingenieurs de bolides beter maken. We kijken ernaar uit om samen verder te werken."

   

  McLaren wacht al zeven jaar op een GP-overwinning, maar lijkt in 2019 stilaan terug competitief te worden. In het ploegenklassement staat McLaren vierde. De volgende GP is die van Groot-Brittannië, die vindt op 14 juli plaats op het circuit van Silverstone.