• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Tour de Twitter: Van Aert rijdt ook in het Tourtentje uit

  Wout van Aert

  Na de rit begint Wout van Aert meteen met het herstelproces.

  Vorige winter heeft u Wout van Aert na de cross zien uitrijden op de rollen. Dat doet hij nu ook in de Tour zien we. Nog op Twitter voorspelde Bob Jungels een ritzege en de gele trui voor zijn ploegmaat Julian Alaphilippe.

  Van Aert op de rollen

  Wout van Aert mag voor de tweede dag op een rij de witte trui in ontvangst nemen in de Tour. Maar niet vooraleer hij op de rollen heeft gezeten na de rit. "Heb je nog zin om te rijden", vraagt de sociale mediareporter van de Tour zich af.

  De berichtjes van Alaphilippe

  Ritwinnaar Julian Alaphilippe had gisteren nog zitten appen met ploegmaat Bob Jungels. De Luxemburgse kampioen had de zege voorspeld. Alaphilippe antwoordde dat de gele trui geen sinecure zou worden. Daar dacht Jungels anders over. En terecht zo blijkt nu.

  Alaphilippe tussen de motoren

  Twee weken kon u hier lezen dat renners een groot voordeel hebben achter motoren. En kijkt u hieronder eens hoeveel motors er voor Julian Alaphilippe uitrijden. Het beeld is van de hand van de Nederlandse reporter Thijs Zonneveld.