• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Club Brugge voegt opnieuw jong talent toe aan zijn selectie: Sagna

  Club Brugge blijft inzetten op jonge, onbekende talenten. Club heeft met de 20-jarige Amadou Sagna een van de uitblinkers van het WK U20 aangetrokken. Hij tekende een contract voor 4 seizoenen. Sagna is een landgenoot van Krepin Diatta.

  De interesse van Club in Sagna was al langer bekend. Hij speelde een sterk WK U20 in Polen voor Senegal, waar hij een hattrick scoorde tegen Tahiti en de bronzen schoen won.

   

  Club ging de flankaanvaller van 20 jaar halen in zijn thuisland Senegal, bij Cayor Foot. Hij tekende een contract van 4 seizoenen bij Club Brugge en sluit dinsdag aan bij zijn nieuwe ploegmaats. Hij krijgt het rugnummer 7. Sagna is de derde aanwinst voor het nieuwe seizoen voor Club, na Odilon Kossounou en Eduard Sobol.

   

  Club lijkt ook op het punt te staan om de Nigeriaanse spits David Okereke aan te trekken. Foto's van de spits in een shirt van Club circuleren op het internet. Okereke zou het gat moeten vullen dat het vertrek van Wesley heeft geslagen.