• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Genk trekt Slovaaks international aan, maar moet wachten tot augustus

  Racing Genk heeft zich versterkt met Patrik Hrosovsky, een aanvallende middenvelder van 27 jaar. De Slovaaks international tekende tot 2024, maar zal eerst proberen zijn huidige club, Viktoria Pilsen, te kwalificeren voor de Champions League.

  Genk omschrijft Hrosovsky als "een technisch sterke, explosieve aanvallende middenvelder" en als "een leider op en naast het veld". Hrosovsky is een Slovaaks international met 258 wedstrijden op de teller voor de Tsjechische club Viktoria Pilsen.

   

  In januari werd hij nog uitgeroepen tot meest verdienstelijke speler in de Tsjechische competitie. Hij tekent een contract tot 2024 in Limburg, maar is nog niet meteen beschikbaar voor de landskampioen. Hij blijft hij nog een vijftal weken in Tsjechië om met Viktoria Pilsen kwalificatiewedstrijden voor de Champions League af te werken. Half augustus sluit hij vervolgens aan in Genk.