Man.United start voorbereiding op nieuw seizoen met Lukaku en Pogba

  Lukaku en Pogba zouden volgens de geruchten richting Italië trekken.

  Ole Gunnar Solskjaer, de coach van Manchester United, heeft een 28-koppige groep geselecteerd die de voorbereidingstour van United zal aanvatten. in die selectie zitten ook Romelu Lukaku en Paul Pogba, die beiden flirten met een transfer.

  Manchester United zal in totaal zes oefenduels spelen in zijn voorbereiding op het nieuwe seizoen. In Australië zal er tegen Perth Glory en Leeds United gevoetbald worden, in Singapore wordt het Italiaanse Inter de tegenstander, Tottenham wacht United op in China, in Wales komt AC Milan op bezoek en tot slot trekt het team ook naar Noorwegen voor een vriendschappelijk duel tegen Kristiansund BK.

   

  In de groep die de reis zal aanvatten, heeft Solskjaer ook plekjes voorzien voor Romelu Lukaku en Paul Pogba. Opmerkelijk, gezien het feit dat de twee al langer hun exit uit Manchester aan het voorbereiden zijn. 

   

  Volgens de geruchtenmolen staat Lukaku dichtbij een overgang naar de Italiaanse Serie A. Inter, een tegenstander van United in de voorbereiding, wordt al een tijdje gelinkt aan Lukaku. Ook Juventus wordt sinds kort als kanshebber genoemd voor een transfer.

   

  Dat de naam van Juventus valt, kan met zijn maatje Pogba te maken hebben. Diens makelaar Mino Raiola liet openlijk weten dat de Franse middenvelder andere oorden wil opzoeken. Volgens bepaalde media heeft Juve al een bod uitgebracht om Pogba terug naar Turijn te halen.

  De selectie van United die de voorbereiding zal aanvatten