President Trump feliciteert Rapinoe & co toch op Twitter

  De wereldtitel voetbal van de Amerikaanse vrouwen heeft natuurlijk veel reacties losgemaakt. Bij de speelsters, maar natuurlijk ook bij andere Amerikaanse (ex-)sporters én bij president Donald Trump.

  De speelsters konden natuurlijk hun geluk niet op. "Het is ongelofelijk", zei aanvoerster Megan Rapinoe. "We hebben geschiedenis geschreven en ik moet eerlijk bekennen dat ik nog niet weet hoe dat voelt. We zijn gek en dat maakt ons speciaal."

   

  Dat geluid was er ook bij Alex Morgan. "Dit team is echt iets speciaals. Om een wereldtitel te verlengen is redelijk onvoorstelbaar. We hadden geen gemakkelijke weg naar de finale, daarom ben ik zo trots op dit team."

   

  Rapinoe had een klein relletje veroorzaakt toen ze zei dat ze een eventueel bezoek aan het Witte Huis na een wereldtitel naast zich neer zou leggen. President Donald Trump uitte zijn ongenoegen, maar pakte vandaag toch uit met felicitaties op Twitter.

  De felicitaties van Donald Trump op Twitter

  Ook ex-presidenten Obama en Clinton met felicitaties

  Serena Williams, Tiger Woods en Billie Jean King: