Carrasco scoort en deelt assist uit in debuutmatch van Benitez

  Yannick Carrasco

  Yannick Carrasco

  Yannick Carrasco heeft voor de tweede week op een rij gescoord vanaf de stip voor Dalian Yifang. Carrasco nam de 2-0 voor zijn rekening in de 3-1-zege van Dalian Yifang, voor het eerst onder Benitez, tegen Henan Jianye. 

  Afgelopen week kreeg Carrasco bij Yalian Difang een nieuwe coach met Rafael Benitez. In zijn eerste wedstrijd zag de Spaanse coach Emmanuel Boateng de score openen. Net voor de rust mocht Carrasco zijn ploeg op rozen zetten vanaf 11 meter en hij faalde niet.

   

  Op aangeven van Carrasco besliste Boateng nog voor het uur de match met zijn tweede goal van de wedstrijd. De 3-1 van Ivo was niet meer dan een eerredder. 

   

  Voor Carrasco was het zijn 9e goal in 12 duels en zijn 2e omgezette strafschop in 2 duels. Na een moeilijke periode voor Dalian Yifang, waarbij Carrasco even ontbrak door een schorsing van de ploeg, is de Chinese ploeg aan het oprukken met een 7 op 9.

  Bekijk de strafschop van Carrasco: