Ga naar de inhoud

STVV-speler Mo Nitcheu 1 van 5 dodelijke slachtoffers ongeval Kortessem

 za 6 juli 2019 16:07
Mo Nitcheu
Nitcheu tekende vorig jaar zijn eerste profcontract bij STVV.

De 19-jarige Mo Nitcheu is om het leven gekomen in een zwaar ongeluk in Kortessem. Dat meldt zijn club STVV. Nitcheu tekende in mei 2018 zijn eerste profcontract bij de Limburgse club. Het ongeval eiste in totaal 5 dodelijke slachtoffers.

STVV-speler komt om het leven bij zwaar verkeersongeval

Nitcheu, geboren in Kameroen, speelde tijdens zijn jeugdopleiding bij Diepenbeek, Sporting Hasselt, STVV (U11), MVV Maastricht, Westerlo, Wellen en opnieuw Sporting Hasselt. 

 

Nu zou de beloftevolle speler voor het eerst van het hoogste niveau mogen proeven, maar het noodlot besliste er anders over. In een oefenmatch gisteren speelde STVV nog 3-3 gelijk tegen het Nederlandse VVV Venlo en viel Nitcheu nog sterk in.

 

"Vanuit de STVV-familie wensen we de familie en vrienden van Mo heel veel sterkte toe met dit grote verlies", aldus STVV op zijn website.

 

Het zware ongeval gebeurde in Kortessem, op het kruispunt van de Dorpsstraat en de Tongersesteenweg. Nitcheu is dus 1 van de 5 dodelijke slachtoffers.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.