• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Grappende Wiggins: "Ik ben de coolste van de hele Tour"

  0 / 0

  Renaat Schotte heeft er een nieuwe collega bij: Bradley Wiggins. De ex-Tourwinnaar brengt tijdens deze Ronde van Frankrijk verslag uit van op de motor voor Eurosport UK. En de Brit amuseert zich te pletter.

  "Het is goed om weer terug in de Tour te zijn, mijn eerste keer sinds 2012", zegt hij tegen Renaat Schotte van op de motor. "Het is een andere ervaring, meer zoals jij de koers de voorbije jaren gezien hebt."

   

  "Het is een hele eer om weer terug te zijn. 50 jaar na de eerste zege van Eddy Merckx, met Greg Van Avermaet in de aanval. Het kan niet beter voor België. En ik ben zeker de coolste op de motor van het hele peloton."

   

  "Ik volg de hele Tour dit jaar voor Eurosport UK. Soms wissel ik eens af met Alberto Contador, maar hij is niet zo goed als ik. Op de fiets misschien wel, maar niet op de motor."

  Het interview met Renaat:

  "Ik ben de coolste van het hele peloton"

  Bradley Wiggins kent zijn geschiedenis: