LACHEN: Groenewegen neemt teammaat Jansen te grazen

  " "

  Groenewegen geeft Amund Grøndahl Jansen zijn truitje voor de Tour.

  Om 3 weken Tour te overleven heb je als ploegmaats humor nodig. Gisteren haalde Dylan Groenewegen een grapje uit met Amund Grøndahl Jansen, kersvers Noors kampioen. De sprinter gaf hem zijn truitje voor de Tour, Jansen was eerst blij, maar het lachen verging hem snel.

  Groenewegen neemt Jansen flink te grazen

  Jansen: "Het zal geen 2 jaar duren voor ik revanche neem"

  Jansen was eerst blij, lachte dan groen, was verontwaardigd, om weer blij te eindigen. De Noor belooft weerwraak te nemen op Groenewegen, die hem een Deens kampioenentruitje had gegeven: "En dat zal geen 2 jaar duren. Maar het was wellicht de beste practical joke die iemand met mij uithaalde. Petje af!"

   

  De Noor rijdt sinds 2017 voor Jumbo en spreekt daarom al een aardig woordje Nederlands. Dat horen we in het filmpje.