• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Rugnummer 1 Thomas: "Ik ben blij dat Hazard weg is bij Chelsea"

  Een goedlachse Geraint Thomas gisteren in Brussel.

  Geraint Thomas mag vanaf morgen rugnummer 1 opspelden in de Ronde van Frankrijk. De eindwinnaar van vorig jaar is ook een voetbalfan. Als supporter van Arsenal is de Welshman tevreden met de transfer van Rode Duivel Eden Hazard naar Real Madrid, zo liet hij gisteren op de ploegenvoorstelling blijken.

  Het Tour-peloton passeert morgen in de openingsetappe in 's-Gravenbrakel, de geboorteplaats van Eden Hazard. Onze Maarten Vangramberen vroeg gisteren na de ploegenvoorstelling aan Geraint Thomas of hij wist welke bekende Belgische voetballer in Braine-le-Comte geboren is.

   

  "Eden Hazard?", antwoordde Geraint Thomas. "Ja? Wow, wat een goeie gok", glimlachte de voetballiefhebber. "Hij is een geweldige speler. Ik ben blij dat hij weg is bij Chelsea, want dat is goed voor Arsenal." Thomas is een supporter van The Gunners.