• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Elke dag vanaf 13u: Sporza Tour op Radio 1, met Gert Geens en Bart Schols

  Gert Geens en Bart Schols in actie.

  De Tour de France, dat is ook Sporza Tour op Radio 1. Ook deze zomer kunt u weer genieten van deze vaste waarde. Uw gastheren van 6 tot en met 28 juli, elke dag van 13u tot 18u: Gert Geens en Bart Schols.

  Sporza Tour op Radio 1 zit opnieuw meer dan 3 weken in het spoor van de Ronde van Frankrijk. In het openingsweekend staan Bart Schols en Gert Geens paraat in hun mobiele studio aan de finish van de eerste twee etappes.

   

  Maar ook het vervolg van de Tour is de moeite waard, want u moet uiteraard niets missen van de koers zelf, dankzij de flitsen van Christophe Vandegoor en zijn cocommentatoren Sven Nys (1e week) en Frank Hoste (de rest van de Tour).

   

  Carl Berteele en Jonas Maes zorgen voor interviews, terwijl Carl ook op de motor zit.

   

  Voorts verkent Ward Bogaert in z’n bekende stijl de geschiedenis van 100 Jaar Gele Trui. Wielrenner Sean De Bie geeft wijntips en fotograaf en Frankrijk-kenner Michiel Hendryckx leeft zich uit in "Het Verlangen naar Frankrijk".

   

  Bart en Gert ontvangen ook regelmatig boeiende gasten, en tot slot valt er weer heel wat te winnen, zoals abonnementen op het wielermagazine Bahamontes, een Sporza-wieleruitrusting van Bioracer en gloednieuwe dubbel-cd’s van Studio France. 

  Bart Schols en Gert Geens aan de finish van rit 1 in Brussel: