Charly Musonda mag het nog een jaartje extra proberen bij Vitesse

    Musonda kwam vorig seizoen amper aan spelen toe door een zware knieblessure.

    Charly Musonda zal nog een extra jaartje op huurbasis spelen bij Vitesse. De Belg van Chelsea kwam door blessures vorig seizoen weinig aan spelen toe, maar krijgt dus een herkansing bij de Eredivisie-club.

    Musonda kende in september vorig jaar zijn vuurdoop bij Vitesse, maar in die oefenpot tegen Antwerp ging het meteen mis. Musonda liep een knieblessure op die hem maandenlang aan de zijlijn hield. Doordat de revalidatie niet naar wens verliep, mocht hij pas aan het einde van vorig seizoen eens een kwartiertje invallen. Het waren zijn enige officiële minuten voor Vitesse, zijn enige ook het voorbije seizoen.

     

    Maar Musonda krijgt een herkansing bij de club uit Arnhem. “Ik ben enorm gebrand om de echte Charly Musonda te laten zien. Afgelopen seizoen heb ik veel pech gehad met de blessure. Ik voel mij nu weer goed en wil laten zien dat ik van meerwaarde kan zijn voor Vitesse”, laat hij weten.