• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Wielerploeg Lotto Soudal blijft zeker tot eind 2022 bestaan

  Soudal zal voor hetzelfde bedrag gaan sponsoren als Lotto.

  Lotto en Soudal blijven de handen in elkaar slaan. De twee partners hebben bevestigd dat ze de huidige wielerploeg blijven sponsoren tot zeker eind 2022.

  Het verlengen van het contract gaat ook gepaard met een nieuwigheid. Zo heeft lijmproducent Soudal beslist dat het voor hetzelfde bedrag zal sponsoren als Lotto. Dat de twee partners evenwaardig worden, zal zich vertalen naar de truitjes toe. Voor internationale koersen zal Soudal bovenaan het tenue pronken. In België blijft Lotto bovenaan.

   

  "Soudal investeert meer en komt zo op hetzelfde niveau als de nationale loterij. Zo hebben we twee evenwaardige naamsponsors en het nieuwe shirt is daar een gevolg van", vertelt algemeen manager John Lelangue.