Ga naar de inhoud

Tom De Sutter gaat voor amateurclub Knokke voetballen

 do 4 juli 2019 09:28
" "
Oostende pikte hem in januari op, goed voor 4 goals in 18 duels.

Tom De Sutter laat het topniveau achter zich en kiest voor een avontuur bij Knokke in Tweede Amateur. De 34-jarige aanvaller voetbalde de voorbije maanden bij Oostende, maar daar kreeg hij geen nieuw contract meer.

De Sutter had een mondeling akkoord met Hugo Broos over een verlengd verblijf in Oostende, maar toen die als sportief directeur opstapte in april, ging die deal niet door.

 

De Sutter wilde graag nog enkele jaren voetballen en voelde ook dat hij het niveau nog aankon, maar hij zakt dus enkele klassen. Hij tekende een contract van 2 jaar.

 

De 14-voudige Rode Duivel streek in januari als vrije speler in Oostende neer, nadat hij enkele maanden geen club had sinds zijn gedwongen vertrek bij Lokeren. Bij KVO scoorde hij 4 goals in 18 duels.

 

De Sutter speelde in België ook voor Cercle Brugge, Anderlecht en Club Brugge, waarna een buitenlands avontuur bij Bursaspor in Turkije volgde.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.